Postanite član Home Sweet Home Programa vjernosti!

Članovima nudimo dodatne popuste na sakupljen broj bodova, a članom može postati svaka punoljetna osoba koja prilikom kupnje u našim dućanima ispuni pristupnicu s osobnim podacima. Bodovi se pri kupnji sakupljaju na ime kupca tj. bez bodovne kartice, a na isto ime mogu ih sakupljati i drugi članovi obitelji. Po sakupljenom dobitnom iznosu ostvaruje se pravo na popust koji je moguće iskoristiti bilo kad u bilo kojoj trgovini Home Sweet Home. Nakon iskorištenog popusta, nastavlja se sa skupljanjem bodova.

Ako ste naš kupac, a još niste postali član, donesite račun kao dokaz o kupnji i naknadno ćemo dodati Vaše kupnje u našu bazu podataka za ostvarenje popusta (vrijedi samo za račune nakon 1. siječnja 2012.). Vaše članstvo je bez ikakve obveze i troška!

Pravila Home Sweet Home i IKKS Programa vjernosti

Članom Home Sweet Home Programa vjernosti može postati svaka punoljetna osoba ako prilikom kupnje u našim dućanima ispuni pristupnicu s osobnim podacima.

Sve Vaše kupnje u svim dućanima Home Sweet Home se bilježe i zbrajaju na Vaše ime na blagajni pri kupnji, bez dodatnog korištenja članskih kartica. Bodove na Vaše ime mogu sakupljati i ostali članovi Vaše obitelji, potrebno je samo posebno to naglasiti na blagajni.

1 kuna iznosi 1 bod.

Popusti se ostvaruju zamjenom bodova na sljedeći način:

  • 2.500 bodova = 10% popusta
  • 5.000 bodova = 15% popusta
  • 7.500 bodova = 20% popusta
  • 10.000 bodova i više = 25% popusta

Popusti se odnose na jednu kupnju na cijeli asortiman, osim na već snižene artikle. Sami određujete hoćete li skupljati bodove za veći popust ili ćete iskoristiti već prvi mogući dostignuti iznos popusta. Nakon što se odlučite na određeni iznos popusta, bodovi se skidaju sa stanja, a Vi nastavljate sa skupljenjem bodova.

Račun po kojem ostvarujete popust također se pribraja bodovima u bazi, ali naravno, samo u onom iznosu koji plaćate (dakle, u iznosu koji ostane nakon oduzetog popusta).

Pravo na popust možete iskoristiti kadgod želite, u bilo kojoj trgovini Home Sweet Home.

Sakupljeni iznos bodova služi isključivo svrsi ostvarivanja popusta i ne može se zamijeniti za novac, niti za taj iznos potraživati novčane iznose ili kupovati robu.

Popust se može ostvariti samo na artikle koji nisu već sniženi ili na akciji.

Ako još niste postali članom Programa, donesite račun kao dokaz o kupnji i naknadno ćemo Vas upisati u našu bazu (vrijedi samo za račune nakon 1. siječnja 2012.).

Home Sweet Home (Ribarić d.o.o.) se obvezuje da neće dijeliti, razmjenjivati niti davati na uvid trećoj strani osobne podatke članova Programa.

Home Sweet Home (Ribarić d.o.o.) zadržava pravo izmjene Pravila programa te će o istima članove Programa pravovremeno obavijestiti.